PERFORMANCA NDERKOMBETARE DHE HERONJ LOKALE NE TURTLE FEST 7

Turtle Fest prej tashmë disa muajsh ngacmon duke publikuar disa nga emrat të cilët do i japin ritmin kësaj vere që pret të bëhet e paharrueshme. Më në fund festivali më i dashur, nga audienca lokale, rajonale dhe jo vetëm, publikoi listën e plotë të emrave që mezi presim të shohim e dëgjojmë gjatë fundjavës […]

Rruga per ne Turtle Fest ka nisur njezet e kusur vite me pare

Isha 11 vjeç kur për herë të parë, i mbajtur përdore nga ime motër, u gjenda në një koncert te piramida ku merrnin pjesë grupe të ndryshme nga shkollat e mesme të tiranës. Mbaj mend shumë mirë energjinë dhe dëshirën…

Turtle Fest 7 publikon emrat e pare te performuesve!

Prej tashmë disa ditësh Turtle Fest na ka prezantuar në rrjetet sociale me teaser-in e këtij edicioni, datat dhe moton me të cilën ky event do vijë këtë vit. Festivali më i madh artistik në vend këtë herë do vijë më pranë se kurrë, në fillim të muajit korrik…