PERFORMANCA NDERKOMBETARE DHE HERONJ LOKALE NE TURTLE FEST 7

Turtle Fest prej tashmë disa muajsh ngacmon duke publikuar disa nga emrat të cilët do i japin ritmin kësaj vere që pret të bëhet e paharrueshme. Më në fund festivali më i dashur, nga audienca lokale, rajonale dhe jo vetëm, publikoi listën e plotë të emrave që mezi presim të shohim e dëgjojmë gjatë fundjavës […]

Day 1
Day 2
Day 3

Nicodemus

The Mighty Nickodemus will #LeaveHisMark at #TurtleFest 7! @nickodemusnyc we’ve been waiting long time for this one 😊 . Nickodemus is a traveler at heart—a connecter of worlds, scenes, and people since the mid-90s. Over his extensive career as a touring DJ and producer, including three albums and canonical tunes like “My Swing es Tropical” and “Cleopatra in New York”, […]

Shonky

We proudly present that Shonky (Apollonia) will #LeaveHisMark for #ElectronicBeatsNight at Turtle Fest 7. Në muzikë, një këngë që bëhet menjëherë hit është fat. Po kur ke dy këngë që bëhen menjëherë hite? Atëherë është talent! Dhe talenti për të cilin po flasin të gjithë është pikërisht francezi Shonky. Por, me mbi 50,000 këngë ne databaza të ndryshmë online, si arrin në muzikën […]

Dub FX

Dub FX, emri i vërtetë i së cilit është Benjamin Stanford, është një artist dhe perfmormues nga St. Kilda, Melbourn, Australi. Në fillimet e karrierë së tij, pas disa eksperiencave në grupe të ndryshme alternative rock dhe rapcore, Benjamin Stanford u shpërngul në Itali ku dhe nisi karrierën e tij si solist. Aty zbuloi dhe […]

Qendresa

Qëndresa dhe një artiste e re me origjinë kosovare, por e vendosur në veri të Londrës. Vetëm pak kohë më parë ajo ka publikuar së bashku me producentin Hugo Mari EP-në “Shades on”. Qëndresa dhe Hugo morën famë me këngën “Good Love” e cila u cilësua si “e shkurtër, e ëmbël dhe o zot-me-sa-shumë-shpirt”. Kaq […]

DJ Aphrodite

DJ Aphrodite a.k.a Gavin King, është personi që qëndron pas Aphrodite Recordings. Gjithçka nisi gjatë “verës së dashurisë”, në vitin 1988, kur King drejtonte Aphrodite, një club të rrymës acid house. Njohja me Dj të mëdhenj si Micky Finn dhe Claudio Giussani, i dha jetë shtëpisë diskografike Urban Shakedown, dhe më pas Aphrodite Recordings e fill […]

Dj Sabb

I vendosur në Zvicër dhe me origjinë nga Kosova, Sabb është më shumë se një një producent dhe DJ, ai është një artist- prania dhe pjekuria e së cilit rritet e zhvillohet me çdo publikim të ri. Muzika e tij karakteristike është një përzierje organike e baterisë së ritmeve groove, goditjeve të prera, basit të […]

Kled Mone

Raised among music and arts, Kled Mone’s involvement with music seemed inevitable. Defined by dark and melancholic chords, his sound is balancing between vulnerable details and emotional intensity while maintaining a certain range of electronic elements. As a remixer, Kled Mone has worked on well known Greek acts like Monsieur Minimal, Dusk, Papercut, as well […]