Posts

Rruga per ne Turtle Fest ka nisur njezet e kusur vite me pare

Isha 11 vjeç kur për herë të parë, i mbajtur përdore nga ime motër, u gjenda në një koncert te piramida ku merrnin pjesë grupe të ndryshme nga shkollat e mesme të tiranës. Mbaj mend shumë mirë energjinë dhe dëshirën…

Videos
News

Turtle Fest 7 publikon emrat e pare te performuesve!

Prej tashmë disa ditësh Turtle Fest na ka prezantuar në rrjetet sociale me teaser-in e këtij edicioni, datat dhe moton me të cilën ky event do vijë këtë vit. Festivali më i madh artistik në vend këtë herë do vijë më pranë se kurrë, në fillim të muajit korrik…

2017
2016
2015